NITO Egen Bedrift- Gratis Bedriftsrådgivning

Som NITO medlem får du 2 gratis timer med veiledning. På knappen under kan du enkelt booke time. Alt du trenger er medlemsnummeret ditt hos NITO.

Gjort på få sekunder!

Se video hvor enkel booking er.

Booking er gjort på kort tid, alt du trenger er telefonnummeret ditt og NITO medlemsnummeret ditt. Du kan raskt velge veileder med den kompetansen du har behov for. Du får bekreftelse på mail som du enkelt kan legge inn i kalenderen din.

Book dine 2 gratis timer allerede idag.

Prøv det gratis . Du får to timer gratis veiledning med NITO medlemskapet ditt. 

Hvem er dette for?

Denne tjenesten kan kun bookes av NITO medlemmer. Og inkluderer gratis profesjonell bedrifts veiledning. Du vil trenge medlemsnummeret ditt for å booke dine gratis timer. La ideene dine få en god start med oss i InnovasjonsKontoret.

Er du usikker er det bare å bla videre for å lære mer. Det er uansett lett å booke din gratis time ved å trykk på knappen både under og over.

Se gjerne videoen for å se hvor enkelt det er.

Book dine 2 gratis timer allerede idag.

Prøv det gratis . Du får to timer gratis veiledning med NITO medlemskapet ditt. 

Spørsmål og svar

Alle NITO medlemmer får to timer gratis veiledning som de kan benytte seg av når de ønsker. Du kan selv enkelt booke tid når det passer for deg de tidene det er ledig.

Når du trykker på «Book gratis time» knappen vil du få opp et enkelt booking system. Du vil kunne velge veileder og tidspunkt fra kalender. Du vil få dette tidspunktet som et avtale tidspunkt på mail, som du ved et trykk kan legge inn i kalenderen din.

Du kan bruke de timene du har til rådighet å booke med den eller de ledige veilederne du ønsker. Veiledningen du booker er på 1 time. Siden du har to gratis timer kan du selv velge om du vil snakke med en eller hvilke to veiledere du ønsker.

Veiledningen gjennomføres per telefon, og kan om ønskelig også gjennomføres på video. Når du booker gratis timene dine vil du være nødt til å legge igjen telefonnummeret ditt for å fullføre bookingen. Det er dette nummeret vi kontakter deg på til avtalt tid.

Det eneste du trenger for å bestille gratis timene dine er medlemsnummeret ditt i NITO. Det vil ikke være mulig å booke time uten å taste inn medlemsnummeret. Du burde selvfølgelig også tenke gjennom og legge ved hva du ønsker veiledning rundt.

NITO sponser 2 timer gratis veiledning for hvert av sine medlemmer. Om du er medlem i NITO får du også veiledningen til en kraftig redusert pris av 650 kr per time etter du har brukt dine gratis timer. De kan enkelt bookes og betales direkte på våre hjemmeside.Veksling av innhold

Book dine 2 gratis timer allerede idag.

Prøv det gratis . Du får to timer gratis veiledning med NITO medlemskapet ditt. 

Sitter du med en bra ide?

Begynn å gruble mer på den, bruk anledningene du har til å drømme og tenke. På bussen, i bilen, hjemme eller på kontoret. Ta sjansen på å nå drømmene dine. Vi kan veilede deg på hva som skal til for å realisere ideen din. Husk å skriv ned ideene dine, det er lettere å snakke om dem når de er skrevet ned.

Realiser ideen din

Vi forteller ingen hva de skal eller burde gjøre i veiledningen vår. Vi er det en kaller for «dultere». En «dulter» er en som bruker sin kunnskap og erfaring til å stille de rette spørsmålene i kombinasjon med informasjon. Resultatet er ofte nye retninger og tanker rundt det å realisere ideen sin. Med andre ord har en blitt «dultet» i en ny retning. Ofte gjelder dette løsninger, strategi, teknologi, business modeller og annet mulighetsrom en kanskje ikke var klar over fra før.

Hvor holder vi til?

Vi jobber over hele Norge men har kontor i Tønsberg, en flott by med kort avstand til alle byer på østlandet og kort vei til lufthavn. Ta gjerne turen innom for en kopp kaffe.

Booking tider

Mondag- Torsdag : 11.:00-18:30
(Phone until 17:30 Hrs)
Fredag - 11:00-14:00

Hvor holder vi til?

Rådhusgaten 1
3126 Tønsberg
Norge